Tek Tarih Çift Zafer



                                                        

     Çanakkale Zaferi'nin yine bir yıl dönümünde devletimizin varlığını sürdürmesinin heyecanını ve mutluluğunu yaşarken, Afrin'den topraklarımıza yönelen Pkk\Pyd tehdidini sona erdirmeyi amaçlayan Zeytin Dalı Operasyonu'nun hedefine ulaştığı haberiyle coşkumuz zirvelere ulaştı.
    
      Bu konudaki açıklamayı 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. yıl dönümü nedeniyle 18 Mart Stadı'nda düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle yaptı: 


- Afrin Merkezindeyiz !
"Afrin şehir merkezi TSK desteğindeki ÖSO mensupları tarafından bu sabah 08.30 itibarıyla tamamen kontrol altına alınmıştır. Şu anda orada Türk bayrağı ve ÖSO bayrağı  dalgalanıyor. Afrin operasyonumuzu en başından beri yürekten destekleyen milletimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye bir kez daha haklının, mazlumun yanında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir."
   Sevindik ve her zaman ki gibi gururlandık. Afrin'i bir harabeye veya Rakka şehrine benzetmeden teröristlerden temizleyen askerlerimizi ve bu operasyonu kontrol eden komutanlarımızı milletim adına canı gönülden kutlar ve tebrik ederim. Ekonomimiz bu kadar güçlü olmasaydı, bu sınırlı operasyon bile günlük hayatlarımıza büyük zorluklar getirebilirdi.

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/551065.aspx





Asker ve Millet

     Bu askeri başarıyı ustalıkla yöneten kurmayları da, canlarını ortaya koyarak savaşan mehmetçiğimizi de tekrardan kutluyoruz. Bu başarılı operasyon, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne giren bir bölüm hainlerin kendi ülkelerini ve kendi halklarını hedef alan 15 Temmuz darbe teşebbüsündeki rolünü de, tarihin kirli sayfalarına itmeye yarayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bakkal Amca ile Röportajımız

Opel - Grand Sport İnjection

Çile Bülbülüm Çile